Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Selleri, annos 50g33g4.6kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g575kcal40g47.6g22.2g11g
Valittu annoskoko387g288kcal20g23.8g11.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna193g144kcal10g11.9g5.6g2.8g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970