Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk117g31kcal0.7g6.2g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Soijapapu, keitetty, suolaton 175g313kcal28.3g12.5g14g12.4g
Linssi, punainen, Go Green59g190kcal14g28.6g0.6g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g1168kcal87.2g98.2g38.6g43g
Valittu annoskoko387g584kcal43.6g49.1g19.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna193g292kcal21.8g24.6g9.7g10.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074