Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g88g67kcal14g1.2g0.6g0.4g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 175g186kcal7g33.9g1.6g3g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g716kcal44.4g86.8g18.4g11.8g
Valittu annoskoko387g358kcal22.2g43.4g9.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna193g179kcal11.1g21.7g4.6g3g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240