Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1001g1125kcal211.4g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Paprika punainen 625g183kcal5.9g28.1g2.5g11.9g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)500g200kcal5.5g36g2.5g7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g75g345kcal0.4g0.4g38.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu625g375kcal6.3g28.1g25g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.3g3.3g6.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7720g5223kcal484.8g295.4g213.6g81.4g
Valittu annoskoko3860g2611kcal242.4g147.7g106.8g40.7g
Annoskoko puolitettuna1930g1306kcal121.2g73.9g53.4g20.4g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752