Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2005g3409kcal381g0g200.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)100g311kcal17g54.1g2.9g13g
Oivariini, 80 normaalisuolainen35g253kcal0.4g0.4g28.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)125g38kcal1g7.4g0.1g0g
Vesi1504g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light50g90kcal4.2g1.9g7.5g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7720g8354kcal812g134.8g490.4g27g
Valittu annoskoko3860g4177kcal406g67.4g245.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna1930g2089kcal203g33.7g122.6g6.8g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014