Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1633g2265kcal204.2g4.9g160.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1992g1115kcal169.3g99.6g4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g135g813kcal28.4g8.9g73.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe64g245kcal1.8g59.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g9193kcal807.4g424.2g474.4g0g
Valittu annoskoko3864g4596kcal403.7g212.1g237.2g0g
Annoskoko puolitettuna1932g2298kcal201.9g106.1g118.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856