Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1403g295kcal46.3g26.6g0g35.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1753g298kcal28.1g38.6g3.5g33.3g
Voi 316g2289kcal3.8g1.3g256.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g393g1100kcal74.6g0.1g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g7963kcal305.6g133.2g693g136.8g
Valittu annoskoko3864g3981kcal152.8g66.6g346.5g68.4g
Annoskoko puolitettuna1932g1991kcal76.4g33.3g173.3g34.2g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137584