Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2448g685kcal14.7g145.6g4.9g61.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g437g1696kcal144.2g0g124.1g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g699g231kcal23.1g34.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 122g52kcal12g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g105g766kcal1g1g83.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g7100kcal397.2g411.8g426.8g124.8g
Valittu annoskoko3864g3550kcal198.6g205.9g213.4g62.4g
Annoskoko puolitettuna1932g1775kcal99.3g103g106.7g31.2g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868