Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 581g829kcal72.6g1.7g59.5g0g
Sokeri 748g3037kcal0g747.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 687g2356kcal70g480.6g8.2g24g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Taloussuklaa, Fazer528g2720kcal20.6g295.7g158.4g28g
Voi 528g3831kcal6.3g2.1g429.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 352g1162kcal7g10.6g123.2g0g
Voi 60% rasvaa 70g384kcal0.6g0.4g42.9g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen352g634kcal1.4g151.4g0.7g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g29965kcal358.8g3393.2g1644.6g120.4g
Valittu annoskoko3864g14983kcal179.4g1696.6g822.3g60.2g
Annoskoko puolitettuna1932g7491kcal89.7g848.3g411.2g30.1g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814