Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1605g5938kcal80.2g513.6g401.2g32.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g602g122kcal3.6g22.9g1.8g8.4g
Mozzarella light602g963kcal120.4g3g54.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow201g361kcal1.2g11.4g34.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g333g67kcal2g12.7g1g20g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl120g645kcal6g3.6g67.4g5.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g201g582kcal66.2g0g34.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g201g321kcal16g8g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g17999kcal591.2g1150.4g1239.8g131.6g
Valittu annoskoko3864g8999kcal295.6g575.2g619.9g65.8g
Annoskoko puolitettuna1932g4500kcal147.8g287.6g310g32.9g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787