Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2332g1475kcal70g111.9g81.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 758g2600kcal77.2g530.5g9.1g26.5g
Kananmuna 50g(kpl)466g588kcal51.3g1.4g42g0g
Sokeri70g284kcal0g69.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Rypsiöljy 210g1856kcal0g0g209.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g13830kcal397g1482.8g685.2g53g
Valittu annoskoko3864g6915kcal198.5g741.4g342.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna1932g3458kcal99.3g370.7g171.3g13.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268