Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1499g989kcal179.9g60g4.5g0g
Kananmuna kuoreton1199g1715kcal143.9g0g119.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%540g1349kcal75.5g59.4g30.2g264.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit540g2158kcal215.8g86.3g107.9g80.9g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g15g1.5kcal0.2g0g0g12.7g
Ruokasuola jodioitu 42g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g12533kcal1234.4g434g525g716.2g
Valittu annoskoko3864g6267kcal617.2g217g262.5g358.1g
Annoskoko puolitettuna1932g3133kcal308.6g108.5g131.3g179.1g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188