Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1960g6860kcal156.8g1528.8g11.8g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 602g492kcal7.6g25.6g37.3g13.2g
Porkkana, paistettu 280g243kcal1.9g16.3g17.3g7.4g
Jauheliha, sika-nauta 560g1240kcal98g0g95.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g17672kcal528.6g3141.4g323.2g41.2g
Valittu annoskoko3864g8836kcal264.3g1570.7g161.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna1932g4418kcal132.2g785.4g80.8g10.3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605