Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 737g477kcal11.8g97.1g1.3g6.3g
Porkkana 317g104kcal2g17.6g0.6g8.1g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%480g816kcal47g35.5g52.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2228g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g2866kcal126.2g312.6g109.8g32g
Valittu annoskoko3864g1433kcal63.1g156.3g54.9g16g
Annoskoko puolitettuna1932g717kcal31.6g78.2g27.5g8g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849