Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 3496g3042kcal37.1g639.7g14g62.9g
Voi 131g947kcal1.6g0.5g106.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g93g339kcal3.3g74.2g3.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g70g217kcal7.7g41.9g4.9g19.6g
Sokeri 75g303kcal0g74.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g9696kcal99.4g1661.6g256.6g165g
Valittu annoskoko3864g4848kcal49.7g830.8g128.3g82.5g
Annoskoko puolitettuna1932g2424kcal24.9g415.4g64.2g41.3g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905