Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g299g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g22g3.4kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g357kcal6.6g31g23.2g11g
Valittu annoskoko387g179kcal3.3g15.5g11.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna194g89kcal1.7g7.8g5.8g2.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927