Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Perunajauho 1dl=70g9g32kcal0g7.7g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g47g31kcal5.2g2g0.1g0g
Marianne crush 150g28g121kcal0.3g24.2g2.4g0.5g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)80g68kcal0.2g16.4g0.1g1.7g
Kuohukerma,valio,2dl56g192kcal1.1g1.7g19.7g0g
Ranskalaiset pastillit19g86kcal0.6g13.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1758kcal31g207.6g86.8g5.2g
Valittu annoskoko387g879kcal15.5g103.8g43.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna194g440kcal7.8g51.9g21.7g1.3g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576