Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g254kcal1.5g2.2g26.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g218kcal0.3g0.3g23.9g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g45g170kcal13g0g13g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g47kcal2.2g3.6g2.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g6g0kcal0g0g0g6g
Riisijauho / -hiutale 41g149kcal3.2g32.6g0.3g0.4g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g13g10kcal0.6g1.5g0.1g8.9g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g34g38kcal6.1g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1852kcal56.4g96.2g135.2g42.8g
Valittu annoskoko387g926kcal28.2g48.1g67.6g21.4g
Annoskoko puolitettuna194g463kcal14.1g24.1g33.8g10.7g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656