Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 112g367kcal11.4g74.5g1.2g3.8g
Maitorahka (Pirkka)112g74kcal13.5g4.5g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g45g139kcal11.7g0.9g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1332kcal85.4g168.8g32.2g7.6g
Valittu annoskoko387g666kcal42.7g84.4g16.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna194g333kcal21.4g42.2g8.1g1.9g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206