Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 141g156kcal30.4g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 46g33kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 17g4.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g25g34kcal6.6g0.2g0.7g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)55g19kcal0.5g3.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g602kcal79.2g25.4g12.2g6.6g
Valittu annoskoko387g301kcal39.6g12.7g6.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna194g151kcal19.8g6.4g3.1g1.7g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263