KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g89g350kcal72.2g6.2g3.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 33g103kcal3.5g19.4g0.7g1.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g30g169kcal6.8g5.8g14.7g1.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 19g62kcal5.6g1.4g3.9g5.9g
Kananmuna kuoreton 65g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g142kcal0g0g16g0g
Hiiva, 50g12g7.3kcal1.6g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1855kcal195.8g66.2g91.2g19g
Valittu annoskoko387g927kcal97.9g33.1g45.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna194g464kcal49g16.6g22.8g4.8g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533