Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia226g316kcal38.3g0g18g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)5.4g23kcal0.4g3.3g0.8g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g141g42kcal1.4g8.5g0.3g0g
Rypsiöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1030kcal80.2g23.6g68.6g0g
Valittu annoskoko387g515kcal40.1g11.8g34.3g0g
Annoskoko puolitettuna194g258kcal20.1g5.9g17.2g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435