Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)75g541kcal0.6g0.6g60.1g0g
Sokeri 105g427kcal0g105.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.2g1.4g4.2g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g2997kcal45g383.6g138.6g10.6g
Valittu annoskoko387g1498kcal22.5g191.8g69.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna194g749kcal11.3g95.9g34.7g2.7g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925