Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g124g161kcal19.8g0g9.2g0g
Maustekurkku56g9kcal0.4g1.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g19g2.6kcal0.3g0.3g0g0.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 71g212kcal1.1g4.5g21.4g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g917kcal55.4g17.4g70.2g4.4g
Valittu annoskoko387g458kcal27.7g8.7g35.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna194g229kcal13.9g4.4g17.6g1.1g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.2g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780