Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 158g69kcal0.8g10.1g0.9g5.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g27g108kcal0g26.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 113g97kcal3.5g5g6.8g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g23g72kcal2.5g14.4g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g862kcal28.4g112.8g28.4g15.8g
Valittu annoskoko387g431kcal14.2g56.4g14.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna194g215kcal7.1g28.2g7.1g4g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807