Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g307kcal9.1g62.7g1.1g3.1g
Leivinjauhe 5.2g9kcal0.3g2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen121g40kcal4g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Voi 4.8g35kcal0.1g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g99kcal0g0g11g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g10g54kcal0.4g6.1g3.1g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Banaani, kuorittu 86g75kcal0.9g15.8g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1482kcal38.6g219.6g46.2g10.4g
Valittu annoskoko387g741kcal19.3g109.8g23.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna194g371kcal9.7g54.9g11.6g2.6g
Arvot/100g100g191kcal5g28.4g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394