Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 125g45kcal0.2g8.9g0.1g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 47g250kcal0.2g0.2g28.2g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Maapähkinä 22g125kcal5.6g2.9g9.4g3.5g
Korppujauho 63g229kcal6.6g46.9g0.6g3.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g6.3g21kcal0.8g3.8g0.2g0.8g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g1947kcal41.2g237.6g87.6g20.2g
Valittu annoskoko388g974kcal20.6g118.8g43.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna194g487kcal10.3g59.4g21.9g5.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.7g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739