Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g7.5g5.2kcal0.6g0.6g0.3g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g7.5g17kcal0g4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g2.5g8.3kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee120g124kcal27.7g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g440kcal70.2g19.6g5.6g9.4g
Valittu annoskoko388g220kcal35.1g9.8g2.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna194g110kcal17.6g4.9g1.4g2.4g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.5g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369