Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g83g127kcal16.7g0g6.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g208g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Sipuli, paistettu 8.3g8.4kcal0.1g0.4g0.7g0.1g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g455kcal41.8g35.2g15.8g7.4g
Valittu annoskoko387g228kcal20.9g17.6g7.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna194g114kcal10.5g8.8g4g1.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009