Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)150g209kcal16.7g0.6g15.6g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Mansikka 43g20kcal0.2g3.6g0.1g0.8g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g1589kcal43.2g188.4g70.2g6.2g
Valittu annoskoko387g795kcal21.6g94.2g35.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna194g397kcal10.8g47.1g17.6g1.6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692