Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.2g3.7g0.6g2.4g
Sipulikuutiot rainbow125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)13g79kcal0g0g8.8g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki125g188kcal1.2g7.5g16.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g618kcal10.6g26.2g51.2g6.6g
Valittu annoskoko388g309kcal5.3g13.1g25.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna194g154kcal2.7g6.6g12.8g1.7g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888