Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala63g150kcal6.9g27.5g1.2g7.5g
Tonnikala vedessä 144g150kcal32.3g0g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Polar 5% juusto63g106kcal19.4g0g3.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g906kcal127.4g63.2g15g17.6g
Valittu annoskoko388g453kcal63.7g31.6g7.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna194g226kcal31.9g15.8g3.8g4.4g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.2g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391