SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Palsternakka 11g7kcal0.1g1.3g0g0.5g
Purjosipuli 15g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g18g44kcal2.5g0.6g3.5g0g
Valkoviini, kuiva, 12%15g13kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g223kcal8.2g22.4g8g2.8g
Valittu annoskoko388g112kcal4.1g11.2g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna194g56kcal2.1g5.6g2g0.7g
Arvot/100g100g29kcal1.1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499