Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g414g949kcal45.6g70.4g66.3g0g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g585g351kcal8.8g76.1g0.6g5.3g
Lanttu 162g47kcal1.6g7.5g0.5g2.9g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal9.9g2.5g9.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g239g67kcal1.4g14.2g0.5g6g
Valio voi34g243kcal0.3g0.3g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g3663kcal138.8g355g210.2g33g
Valittu annoskoko3870g1832kcal69.4g177.5g105.1g16.5g
Annoskoko puolitettuna1935g916kcal34.7g88.8g52.6g8.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484