Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 86g323kcal0.2g4.6g34.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1081g465kcal4.3g44.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g2703g2919kcal527.1g0g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g7414kcal1063.2g97.8g252.4g0g
Valittu annoskoko3870g3707kcal531.6g48.9g126.2g0g
Annoskoko puolitettuna1935g1853kcal265.8g24.5g63.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184