Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1000g300kcal10g40g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g400g680kcal10g24g60g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g400g720kcal10g28g60g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g5044kcal86g337g345.2g16.6g
Valittu annoskoko3870g2522kcal43g168.5g172.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna1935g1261kcal21.5g84.3g86.3g4.2g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430