Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g270g81kcal4g13.5g1.1g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g1110kcal58.4g164.4g10.6g79.2g
Valittu annoskoko3870g555kcal29.2g82.2g5.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna1935g278kcal14.6g41.1g2.7g19.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913