Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1998g557kcal45.4g57.9g4g44g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g799g2717kcal16g24g279.7g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g200g739kcal48g0.2g61.9g0g
Oliiviöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g659g1068kcal167.5g0.7g44.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7752g13741kcal554.2g172.8g1179.2g88g
Valittu annoskoko3876g6871kcal277.1g86.4g589.6g44g
Annoskoko puolitettuna1938g3435kcal138.6g43.2g294.8g22g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096