Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.7g0.9g
Purjosipuli 66g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.5g12kcal0.8g1.2g0.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g329kcal6.4g20.6g23.2g8g
Valittu annoskoko388g165kcal3.2g10.3g11.6g4g
Annoskoko puolitettuna194g82kcal1.6g5.2g5.8g2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.7g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665