Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kanaliemi rainbow 1 L187g94kcal7.5g1.9g7.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1g5.1kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L32g16kcal1.3g0.3g1.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g420kcal23.6g19.8g29.6g5.4g
Valittu annoskoko388g210kcal11.8g9.9g14.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna194g105kcal5.9g5g7.4g1.4g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563