Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g106g53kcal1.5g11.6g0.2g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g552kcal38g23.8g34.2g2.8g
Valittu annoskoko388g276kcal19g11.9g17.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna194g138kcal9.5g6g8.6g0.7g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901