Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä70g29kcal1g5.7g0.2g2.1g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g113g23kcal1.2g4.1g0.2g0g
Bratwursti (Pirkka)141g408kcal18.3g1.8g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g955kcal42.2g29.2g77.2g6.6g
Valittu annoskoko388g478kcal21.1g14.6g38.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna194g239kcal10.6g7.3g19.3g1.7g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.8g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991