Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Margariini 60%, keskiarvo 35g187kcal0.1g0.1g21.1g0g
Juusto, keskiarvo 70g246kcal17.6g0.2g19.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 70g24kcal2.2g3.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g5.9g0g
Tonnikala öljyssä 53g100kcal14.3g0g4.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 56g58kcal1.9g10.1g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1709kcal96.2g92g104.8g6.4g
Valittu annoskoko389g855kcal48.1g46g52.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna194g427kcal24.1g23g26.2g1.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453