Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 122g277kcal23.2g0g20.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.1g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g19g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g949kcal58.8g14g73.4g6.6g
Valittu annoskoko389g475kcal29.4g7g36.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna194g237kcal14.7g3.5g18.4g1.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513