Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 46g185kcal0g45.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Mustikka metsä- 123g54kcal0.6g7.8g0.7g4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Kaurahiutale 14g52kcal2g8g1g1.4g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1613kcal39.6g196g68.6g14g
Valittu annoskoko389g807kcal19.8g98g34.3g7g
Annoskoko puolitettuna194g403kcal9.9g49g17.2g3.5g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271