Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%233g324kcal44.2g0g16.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 64g89kcal8g0.2g6.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa52g8.9kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g867kcal105.8g6.8g46g2.4g
Valittu annoskoko389g433kcal52.9g3.4g23g1.2g
Annoskoko puolitettuna194g217kcal26.5g1.7g11.5g0.6g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684