Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g158g132kcal1.7g28.8g0.6g2.8g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g53g321kcal11.1g3.6g29.3g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g18g70kcal3.5g9.1g2.1g5.6g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g4.4g13kcal0g0.6g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g8.7g0.1kcal0g8.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.1g31kcal1.5g2g1.8g1.7g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g15g79kcal0.7g7.7g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g1583kcal61.4g125g97g20.2g
Valittu annoskoko389g791kcal30.7g62.5g48.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna194g396kcal15.4g31.3g24.3g5.1g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520