Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 125g152kcal26.6g0g5g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g36g5.4kcal0.7g0.6g0g0g
Paprika punainen 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)70g28kcal1.5g4.8g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g85kcal0g0g9.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 113g154kcal2.7g34.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g884kcal64.4g82.8g31.4g3g
Valittu annoskoko389g442kcal32.2g41.4g15.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna194g221kcal16.1g20.7g7.9g0.8g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853