Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1250g212kcal5g31.2g7.5g8.7g
Purjosipuli 662g152kcal12g15.9g1.3g13.9g
Paprika keltainen 250g75kcal2.3g12.7g0.5g5g
Tomaatti 625g142kcal3.5g21.6g1.9g8.7g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g55g118kcal7.6g11.8g4.6g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 101g895kcal0g0g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g3291kcal65.6g204.4g234.8g79g
Valittu annoskoko3880g1646kcal32.8g102.2g117.4g39.5g
Annoskoko puolitettuna1940g823kcal16.4g51.1g58.7g19.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665