Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g175g182kcal13.8g28.6g1.1g3.5g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g1101g2423kcal264.3g22g143.2g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g2103g1682kcal105.1g294.4g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g8845kcal779.4g738g332.6g24g
Valittu annoskoko3880g4423kcal389.7g369g166.3g12g
Annoskoko puolitettuna1940g2211kcal194.9g184.5g83.2g6g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927